Canapele

Canapeaua este articolul central în fiecare salon. Acesta trebuie să se încadreze în designul interior general al camerei și să fie confortabil și funcțional. În plus, acesta poate avea funcția unui pat suplimentar, ceea ce este foarte important pentru apartamentele mici. În Chișinău puteți comanda canapele din magazinul nostru online. Vă propunem o gamă largă de modele, care vă va permite să alegeți un model pentru orice soluție de design interior.

Tipuri de canapele

În dependență de destinația și de dimensiunile necesare, pot fi achiziționate câteva tipuri de canapele:

 1. standard - o canapea dreptunghiulară, designul presupune un spătar și cotiere, precum și un mecanism de extindere;
 2. de colț - un șezut suplimentar este anexat perpendicular celui principal, formând un unghi;
 3. modular - este format din mai multe componente-module care pot fi instalate în orice combinație. Acestea pot fi utilizate și în calitate piese de mobilier independente.

La alegerea unei canapele trebuie să țineți cont de câteva particularități:

 • Dimensiuni. Dimensiunile canapelei trebuie să corespundă dimensiunilor camerei. O canapea mică se va pierde pe fundalul unei camere spațioase, dar una prea mare va crea incomodități
 • Modul de construcție. Canapele pot fi echipate cu mecanisme de extindere:
 1. Carte (Clic-clac) – atunci când șezutul este ridicat, spatele este coborât în jos, formând o suprafață plană;
 2. Carte-euro(Eurobook) - șezutul se deplasează înainte, iar spătarul este coborât în locul acestuia;
 3. Glisant (Roll-out)- în partea glisantă inferioară este plasată o pernă specială, care după extindere se suprapune ;
 4. Delfin- are de asemenea o parte inferioară glisantă, cu toate acestea cea de-a doua jumătate este instalată cu ajutorul unui mecanism de ridicare.

Particularitățile materialelor

Noi propunem într-o gamă largă cele mai bune canapele în Moldova, acestea sunt fabricate cu utilizarea diferitor materiale de tapițerie. Fiecare tip de tapițerie are caracteristicile sale distincte.:

 • microfibre - o țesătură de nouă generație. Rezistentă la uzură, hipoalergenică, nu își pierde culoarea de la soare;
 • piele artificială - un analog bugetar al pielii autentice, deși nu este inferior acesteia din punct de vedere al caracteristicilor. Nu absoarbe apa si este ușor de curățat;
 • piele întoarsă artificială este un material ieftin, dar rezistent. Nu se deformează și are o capacitate bună de respirabilitate;
 • scotchguard - jacquard acoperit cu un film fin special care îi mărește rezistența;
 • Chenil - țesătură asemănătoare cu catifeaua. Moale și rezistentă, se este ușor de întreținut;
 • floc - pe bază sintetică se aplică pe puf de bumbac. Și în rezultat, țesătura se seamănă cu velurul, dar mai puțin capricioasă la îngrijire. Își păstrează bine forma și nu acumulează electricitate statică.

De asemenea la noi puteți achiziționa o canapea cu buraj de spumă, pe un bloc standard sau unul independent cu arcuri. Cadrul canapelelor este realizat în mod tradițional din lemn masiv sau MDF.

Cum să efectuați o achiziție?

Canapele expuse în magazinul nostru online corespund standardelor de siguranță și calitate. În Chișinău este posibil să cumpărați la un preț accesibil o canapea alegând un model potrivit de pe site-ul nostru, prețul va surprinde plăcut fiecare cumpărător. De asemenea, fabricăm canapele la comandă. Dacă doriți un model personalizat, specialiștii noștri sunt gata să preia în lucru oricare proiect de orice complexitate. Dacă este necesar, managerul vă va ajuta la alegere și vă va răspunde la toate întrebările. Garantăm fabricarea și livrarea la timp!

Schimbind mobila in casa, fiecare doreste sa aleaga ceva dupa propriile necesitati avind in vedere neajunsurile lucrurilor anterioare. O canapea- nu este doar un element de decor in camera, dar si un lucru care in viitor se va folosi pentru odihna, somn si alte momente frumoase. Iar din motivul ca canapelele, se procura nu doar pentru un an atunci trebuie sa va atirnati serios la alegerea mobilei.

Inainte de a cumpara o canapea, trebuie sa va apreciati ce fel de model aveti nevoie pentru casa dvs. Canapelele extensibile sunt de diferite tipuri. Daca apartamentul  este mare , atunci inca o canapea nu va fi un lucru in plus. Va avea efectul de 2 in 1 : loc placut pentru a petrece serile servind un ceai sau sa priviti TV si un loc de dormit, neocupind spatiu in plus.
In aceste cazuri trebuie sa atrageti atentia la diferite tipuri de mecanizme ale canapelelor. Unul din aceste mecanisme este canapeaua-carte. Este destul de simplu la utilizare, dar ocupa mult spatiu in camera.

Urmatorul tip , mai simplu si mai sigur este canapeaua debrosabila care ocupa putin spatiu in comparatie cu cea de tipul ,,carte,,. Inca un model popular este canapeaua hibrid pentru citit cu mecanism debrosabil. Aceasta contine doua tipuri de mecanizme, ale celor precedente, un singur dezavantaj este ca ramineti fara sertarul pentru lengerie.

In afara de mecanismul de desfacere,un moment nu mai putin important este tapiseria canapelei, structura interioara si carcasa. Traditionala este carcasa din lemn, dar dupa criteriul durabilitatii el ofera locul carcasei din metal. Dar ambele tipuri de canapele s-au bucurat de popularitate mare.

Daca merge vorba despre tapiserie atunci merita sa trageti o atentie deosebita nu doar la frumusetea materialului, dar si la calitatea acestuia, practicitatea, si durabilitatea. Un material care se decoloreaza nu arata atit de frumos. Calitatea materialului ales se verifica dupa un timp oarecare si dupa experienta proprie. E posibil deasemeni sa faceti cunstinta cu caracteristicel materialelor sau sa consultati feedback-urile. De exemplu, velurul repede se curata dar totodata repede se sterge. Aceleasi caracteristici le are si bumbacul.

In general , alegind o canapea si uitindu-va dupa caracteristicile mobilierului care il aveti deja este important sa ascultati si ,, vocea inimii,,. Pe o canapea trebuie sa-ti fie nu doar comod, dar si placut sa petreci timpul. Daca cautati canapele la preturi ieftine, rasfoiti catalogul nostru. Aici veti putea allege orice model dupa orice tip de interior. Deasemeni va propunem canapele la comanda.

Mobila moale - Canapea T-3
La comanda
Disponibil numai la comanda
Canapea extensibila T-2 (la comanda)
La comanda
Disponibil numai la comanda
Canapea extensibila T-12 (la comanda)
La comanda
În Stoc
Canapea extensibila T-1
La comanda
Disponibil numai la comanda
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)