Mobila pentru copii

Mobila pentru copii la comanda in Chisinau MD

De faptul cit de serios si bine-gindit va atasati de problema amenajarii camerei pentru copii, depinde faptul cum copilul va invata, ce dispozitie va avea si cum se va simti el in ,,cetatea,, lui. Daca aveti nevoie de mobila pentru copii in Chisinau, revizuti cataogul nostru. Aici veti gasi un asortiment larg de mobila, care va va ajuta sa amenajati frumos camera copiilor

Ce materiale sa alegeti la mobila pentru copii?

Vestitul mit despre faptul ca doar lemnul este ecologic si sigur , a fost lansat cu 10 ani in urma. Dar unii oameni pina in prezent evita mobila pentru copii, realizata din DSP si MDF, presupunind ca aceste materiale sunt artificiale si nu se deosebesc prin rezistenta. Merita de a lua in calcul, ca cumparati mobila pentru camera copiilor, si sa va  asteptati la faptul  ca atirnarea cu atentie fata de ea va lipsi. Copilul desigur ca nu intentionat o va deteriora, dar in timpul jocurilor dulapul, masa, scaunele si patul deseori se transforma in corabii de mare, locomotive si cetati.

Copii pur si simplu se joaca si nu atrag atentia cum se leagana pe usi,  se aseaza pe picioarele scaunelor, clatina paturile.  Pe linga toate acestea, mobila din lemn trebuie in mod regulat sa o vopsiti cu lac. Anume din acest motiv, mobila din DSP si MDF- este cea mai buna alegere pentru camera copiilor. Inca un plus care il are acest tip mobila pentru copii –este pretul.

Fiecarei virste -mobila sa

Mobila pentru copii ,,in crestere,, pe de o parte, nu este rea, pentru ca copilul creste repede si ceea ce a fost cumparat cu un an in urma poate sa fie incomod astazi. Cu atit mai mult, un scaun prea inalt- nu este doar incomod. Este un prejudiciu ireparabil pentru sanatate: incovoierea coloanei vertebrale si inrautatirea vederii. Pe linga aceasta copilul nu se poate concentra la lectii, el se gindeste la faptul cum sa se aseze comod pentru a putea scrie si citi. Solutia- mobila ajustabila pentru copii.

Cum sa cumperi mobila pentru copii ieftin pentru 2 copii?

 Merita sa acordati mai mult timp alegerii mobilierului pentru copii, daca copii sunt doi. Principalul este ca fiecare copil sa se simta stapin in camera sa, dar nu un oaspete. O solutie perfecta va fi patul cu doua nivele. Majoritatea copiilor il adora, pentru ca acesta deseori devine o parte din joaca, datorita dimensiunilor mari si confortului. Corabie cu doua punti, casa cu doua etaje- fantezia copilului nu are limite. Daca camera este mare atunci poate fi conditionat impartita in doua parti: un colt poate fi aranjat pentru fetita, iar celalalt pentru baiat. In acest caz mai comod este sa faceti mobila pentru copii la comanda.