Dulapuri cupe in Chisinau la comanda

Dulapurile cupe ajuta la economisirea spatiului si sa depozitati un maxim de lucruri . Nu este surprinzator, ca ele  au cistigat rapid popularitate in rindul clientilor, avind in vedere faptul ca au aparut recentt pe piata. Practic fiecare nisa din aparatament este potrivita pentru a depozita un dulap glisant. Mai mult decit atit, exista intotdeauna posibilitatea de a achizitiona dulapuri cupe la comanda. Astfel, un dulap  deseori il fac  incorporat, folosind in calitate de cadru de baza peretii, podeaua sau tavanul. Este foarte economic si comod. In plus, aceste dulapuri arata elegant si modern.

O trasatura distinctiva a dulapului sint usile glisante, care va permit sa-l  puneti chair  si in incaperi inguste sau aranjate aproape de alte piese de mobilier. Astfel, salvati si spatiul util.
Dulapuri cupe puteti alege dupa orice tip de incapere . Fie ca este vorba de un living, hol, camera pentru copii, dressing, sau dormitor. In hol sau in dormitorul mic de obicei, incearca sa se cumpere dulap cupe cu usi din oglinda. Aceasta optiune nu numai ca economiseste spatiu, dar, de asemenea, il si extinde vizual cu ajutorul oglinzilor. In plus, in cazul in care conectati  lumina, atunci oglinda va ilumina  camera.

Dulapuri cupe de colt

Forma si dimensiunile dulapului sunt determinate in functie de nevoile si caracteristicile camerei. Mai intii de toate, trebuie sa decideti unde va fi plasat mobilierul.
Pentru camerele mai mici o solutie buna pot fi dulapurile de tip colt. Acest model permite utilizarea eficienta a spatiului de colt si, in acelasi timp, are o capacitate buna. Dulapuri cupe de colt adesea sunt completate cu rafturi laterale deschise pe care  puteti aranja diverse lucruri mici.

In cazul in care in casa exista un copil, ar trebui sa achizitionati un dulap cupe. Un design unghiular este constructia moderna si eficienta, si nu are colturile ascutite. Usile se deschid cu usurinta, si cel mai important, fara ca sa faca galagie. Acest dressing este convenabil prin capacitate si compactitate.

Dulapuri cupe modele

Avind in vedere ca insusi carcasa dulapului cupe in camera este aproape de-neobservat, designerii acorda o mare importanta suprafetei exterioare si decorarii usii. Fatada poate fi din oglinda, sticla, mata sau lucioasa, cu desen sau fara. Alegerea este dupa cumparator. Daca sunteti in cautarea unui dulap cupe la preturi ieftine in Chisinau, puteti arunca o privire in catalogul nostru. Exista o gama larga de modele potrivite pentru camere diferite. Puteti comanda, de asemenea, un dulap personalizat dupa un proiect individual.

 

Dulapuri cupe la preturi ieftine in Chisinau — este destul de real

Dulapul cupe – unul dintre principalele elemente de design interior, care poate fi ideal sa completeze sau să devină principalul accent în cameră. Cumpararea acestui produs – la fel de importantă ca o achiziție de bucătărie, pat sau canapea.

În viața modernă este extrem de necesar ergonomic cazare lucruri în casă, și o soluție excelentă – este ieftin dulap cupe de la producător. 

În magazinul nostru online puteți cumpăra ieftin dulapuri cupe standard de fabrica si dulapuri cupe de colt. De asemenea, există o opțiune de a comanda separat tartinabile sistem. Termenele de fabricație variază în funcție de producător și de complexitatea comenzii. Toate produsele de la noi, desigur, beneficiază de garanție. Livrarea in Chisinau și Moldova, se efectuează de serviciul nostru de livrare. Pentru consumatori de la noi sunt prevăzute reduceri și organizează periodic acțiuni.

Principalul avantaj al dulapului cu uși glisante sunt usile, care se mișcă în parte, în special de ghidare. Este superb economisește spațiu și, în plus, oferă spațiu pentru îndrăznețe experimente.

Dulapuri coupe– o soluție excelentă atât pentru hol de intrare, cât și pentru dormitor. În camera de zi, puteți alege un model cu scrin mare și nisa sub TV. Acum tot mai populart dulapuri cupe de colt și prezintă unghiulare, dulapuri cupe, cu atât mai mult, că ele sunt prezentate în diferite versiuni. O alegere de design fatade la acest mobilier este foarte mare. Soluție standard este PAL sau oglindă, că vizual mări spațiul încăperii în care va sta. Poate varia de la premisa, făcând un dulap-cupe cu  model pe fatade sau cu un model cu imagini de imprimare. O altă opțiune de a fațadelor este combinate fațadele cu divizare în mai multe părți, și aceste piese se poate face din diferite materiale, în diferite combinații. Toate materialele și probele se poate vedea la sediul nostru, de asemenea, managerii noștri vă vor ajuta să alegeți exact varianta pe care o doriți.

În ceea ce privește "umplere" a produsului, atunci este de la producători este elaborat și propus cumpărătorilor standard. Dar, în cazuri individuale, la cererea clientului, sunt posibile schimbări minime în încărcătura, și, de asemenea, este posibilă consola, mreana suplimentar sau microlift, cornisa, cu iluminare de fundal.

În acest moment, producătorii standard de dulapuri cupe încercarea de a satisface cerințele clienților săi, inclusiv în programul standard noi, moderne, de culoare PAL, crescând directoare de variante de modele și variante de combinare a fațadelor. Și la noi puteți găsi sau de a comanda un model, care va fi perfect din punct de vedere al interiorului, dar, de asemenea, se va potrivi capacitățile financiare.