Mobila moale

În magazinul nostru online este expusă cea mai bună mobilă moale din Chișinău. O gamă largă și prețuri competitive vă vor permite să alegeți și să cumpărați la un preț accesibil o opțiune potrivită pentru orice interior.

Amenajarea oricărui apartament sau birou implică achiziționarea mobilierului tapițat. Pe fotolii și pufuri, pot fi așezați oaspeții , iar modelele de canapele pliante pot fi un loc suplimentar sau principal pentru somn. Magazinul nostru online oferă cel mai bun mobilier tapițat din Moldova, al cărui preț va surprinde plăcut fiecare client.

Varietăți de mobilă moale

O gamă largă de modele vă vor ajuta să creați un interior modern în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Tipuri de bază a mobilierului tapițat:

  • Canapele - dreptunghiulare standard, de colț, transformer, canapele pliante și multe alte modele. ;
  • Fotolii - opțiuni cadru și fără ramă, pliante, balansoare, rabatabile și suspendate;
  • Pufuri - cu cadru închis sau deschis, fără cadru;
  • Dormeze -  bancă, banchetă, otoman, o canapea șezlong, pliantă;
  • Colțare de bucătărie – transformer, cu un loc de dormit sau cu un sistem suplimentar de depozitare.

Mobilierul camerei de zi trebuie să fie nu doar confortabil, ci și funcțional. Acesta poate fi pliabil sau transformer. De asemenea, canapelele și fotoliile sunt adesea echipate cu un sistem de depozitare suplimentar, care vă permite să eliberați spațiu în dulap. Pentru camerele mici, modelele de colț vor fi excelente, cu ajutorul lor puteți obține un spațiu liber semnificativ.

O alternativă scaunelor convenționale din bucătărie poate fi un colț moale de bucătărie. Tapițeria din piele ecologică respinge apa și este ușor de curățat, iar ustensilele de bucătărie pot fi așezate pe rafturi și în sertare. În plus, unele colțuri de bucătărie se pot transforma într-un loc de dormit cu drepturi depline, ceea ce vă va permite să primiți oaspeți neașteptați.

Pentru ca holul să devină mai confortabil și mai practic, merită să optăm pentru dormeze sau banchete mici. Sunt ușoare, compacte, realizate din materiale durabile, adaugă un sentiment de confort și în caz de necesitate, pot servi drept loc de șezut suplimentar.
În Moldova puteți achiziționa la un preț accesibil mobilă moale în magazinul nostru online. 

Materia primă utilizată 

La fabricarea mobilierului sunt utilizate materiale sigure și de calitate superioară. Cadrul poate fi din metal (cromat sau acoperit cu vopsea de tip pulbere), lemn masiv sau MDF. Acestea asigură fiabilitatea și durabilitatea structurii.

Cel mai des folosit în calitate de căptușeală: hollowfiber, spumă poliuretanică, latex. Fiecare dintre acestea se caracterizează printr-o rezistență înaltă la uzură și rezistență la deformare.

Tipuri populare de țesături de tapițerie: bumbac, velur, microfibre, jacquard, catifea, piele ecologică, piele întoarsă și altele. Mobilierul tapițat la comandă poate fi realizat folosind orice material de tapițerie, totul depinde de gustul și cerințele clientului.

Avantajele mobilierului fabricat la noi

În sortimentul magazinului nostru online este expus cel mai calitativ mobilier tapițat din Chișinău. Atunci când efectuați o achiziție de la noi Dvs. primiți:

  • Consultație gratuită a unui specialist, care vă va răspunde la toate întrebările și vă va oferi suport în alegerea sau crearea proiectului Dvs. individual;
  • Preț democratic de la producător, vără suplimente;
  • Garanție;
  • Livrare în cel mai mic termen posibil.

Mobilă moale la comandă

Puteți achiziționa mobila moale în Moldova din stocul disponibil sau puteți comanda fabricarea unui model în funcție de designul și dimensiunile individuale. Pentru a fixarea detaliilor, puteți apela la numărul de telefon indicat pe site sau puteți lăsa o solicitare pe site. Managerul vă va contacta cât mai curând posibil.

Fara mobila moale nu poate exista nici-un interior al unui spatiu de locuit. In casa, acest tip de mobila se utilizeaza in camera de oaspeti, in dormitor, in camera copiilor, in antreu si la bucatarie. Deasemeni mobila moale deseori o putem intilni chiar si in oficii.  Aceasta este de-neinlocuit,chiar si atunci  cind doriti sa amenajati o camera pentru odihna muncitorilor din compania dvs, sau un spatiu de asteptare pentru clientii dvs. Mobila moale deseori se utilizeaza si pentru cabinetul directorului.

Inainte de a trece la alegerea mobilierului, ginditi-va, de ce anume aveti nevoie, si pentru care scopuri se va folosi mobila. Asa deci, in camera pentru oaspeti trebuie sa exista un pat comod. Acesta poate fi unul drept, unghiular si radial. Daca dvs doriti ca patul dvs sa-l utilizati pentru locul de dormit, trageti atentia la modelele care au mecanism de deschidere. In camera pentru oaspeti patul il  puteti completa  cu unul sau mai multe fotolii sua puficuri. Ele pot fi puse si in dormitor. O alternativa poate fi o canapea moale de dimensiuni mici.

Daca spatiul din bucatarie va permite, atunci puteti atrage atentia la colturile de bucatarie si patuturi. Cu ajutorul lor puteti evidentia camera unde luati masa sis a o faceti confortabila. In acest fel bucatarie va devein un loc perfect pentru momentele de familie si pentru intilnirea oaspetilor.

Daca copilul dvs a crescut deja, deobicei nu mai este nevoie sa cumparati mobila pentru camera acestuia. Mobila moale pentru copii mari dupa marimi se apropie de mobila pentru cei maturi, dar se deosebeste prin design. In camera copilor va fi mereu actual un pat, care poate fi folosit si in calitate de loc de dormit. Pentru o camera mai mica puteti alege si alta mobila moale, de exemplu, fotoliu.

Pentru ca antreul nostru sa fie unul comod, dupa posibilitati gasiti si aici loc pentru mobila moale. In primul rind este nevoie de un loc pentru asezat. Pentru acest scop, perfect ar fi un pufic sau o bancheta. Aceasta mobila moale la preturi ieftine nu costa mult, ocupa spatiu si cu toate acestea devine un loc confortabil pentru a te incalta , aici poti pune genti ai alte lucruri atunci cind te intorci acasa.

Daca doriti sa cumparati mobila moale rasfoiti catalogul nostru. Aici este prezentat un asortiment larg de modele. In acest mod, dvs veti putea sa gasiti ceea de ce aveti nevoie. Deasemeni noi va putem propune realizarea mobilei moale la comanda dupa un proiect individual.

CANAPELE vezi toate

CANAPELE DE COLT vezi toate