Mobila moale

Mobila moale la comanda in Chisinau MD

Fara mobila moale nu poate exista nici-un interior al unui spatiu de locuit. In casa, acest tip de mobila se utilizeaza in camera de oaspeti, in dormitor, in camera copiilor, in antreu si la bucatarie. Deasemeni mobila moale deseori o putem intilni chiar si in oficii.  Aceasta este de-neinlocuit,chiar si atunci  cind doriti sa amenajati o camera pentru odihna muncitorilor din compania dvs, sau un spatiu de asteptare pentru clientii dvs. Mobila moale deseori se utilizeaza si pentru cabinetul directorului.

Ce tip de mobila moale sa alegem?

Inainte de a trece la alegerea mobilierului, ginditi-va, de ce anume aveti nevoie, si pentru care scopuri se va folosi mobila. Asa deci, in camera pentru oaspeti trebuie sa exista un pat comod. Acesta poate fi unul drept, unghiular si radial. Daca dvs doriti ca patul dvs sa-l utilizati pentru locul de dormit, trageti atentia la modelele care au mecanism de deschidere. In camera pentru oaspeti patul il  puteti completa  cu unul sau mai multe fotolii sua puficuri. Ele pot fi puse si in dormitor. O alternativa poate fi o canapea moale de dimensiuni mici.

Daca spatiul din bucatarie va permite, atunci puteti atrage atentia la colturile de bucatarie si patuturi. Cu ajutorul lor puteti evidentia camera unde luati masa sis a o faceti confortabila. In acest fel bucatarie va devein un loc perfect pentru momentele de familie si pentru intilnirea oaspetilor.

Daca copilul dvs a crescut deja, deobicei nu mai este nevoie sa cumparati mobila pentru camera acestuia. Mobila moale pentru copii mari dupa marimi se apropie de mobila pentru cei maturi, dar se deosebeste prin design. In camera copilor va fi mereu actual un pat, care poate fi folosit si in calitate de loc de dormit. Pentru o camera mai mica puteti alege si alta mobila moale, de exemplu, fotoliu.

Pentru ca antreul nostru sa fie unul comod, dupa posibilitati gasiti si aici loc pentru mobila moale. In primul rind este nevoie de un loc pentru asezat. Pentru acest scop, perfect ar fi un pufic sau o bancheta. Aceasta mobila moale la preturi ieftine nu costa mult, ocupa spatiu si cu toate acestea devine un loc confortabil pentru a te incalta , aici poti pune genti ai alte lucruri atunci cind te intorci acasa.

Unde putem comanda mobila moale in Chisinau?

Daca doriti sa cumparati mobila moale rasfoiti catalogul nostru. Aici este prezentat un asortiment larg de modele. In acest mod, dvs veti putea sa gasiti ceea de ce aveti nevoie. Deasemeni noi va putem propune realizarea mobilei moale la comanda dupa un proiect individual.

CANAPELE vezi toate

Canapea T-4
Canapea T-4

La comanda

Canapea T-13
Canapea T-13

La comanda

CANAPELE DE COLT vezi toate