Canapele de colt / Coltare living la comanda in Chisinau MD

Canapeaua de colt-este o solutie practica si stilata pentru interior. Aceasta mobila se poate usor incadra si in camera pentru oaspeti, la bucatarie, in camera copiilor, in oficiu, in dormitor. Varietatea modelelor permite fara vrio oarecare bariera sa alegeti solutia ideala pentru oricare camera. Pentru camera mica canapeaua de colt,  este o salvare. Fiind incapatoare, aceasta canapea permite rational sa utilizati spatiul din colturi. Deasemeni cu ajutorul acesteia puteti orna incaperea, si sa evidentiati zona de somn si odihna.

Avantajele canapelelor de colt

Canapelele de colt au o serie de avantaje:
♦ Practicitate, functionalitate si dimensiuni compacte;
♦ Transformare usoara intr-un loc  comod de dormit  ;
♦ Aspect exterior modern;
♦ Posibilitatea de a complete sau a schimba aspectul exterior al canapelei cu ajutorul elementelor detasabile.
♦ Prezenta sertarelor interioare care sunt commode si incapatoare.

Forma coltarului

Canapelele de colt moderne sunt  diverse. Pe linga modelele traditionale cu coltul drept, se pot intilni si canapele radius, deasemeni modele avind coltul mai mare de 90 de grade. In dependent de cerintele interiorului dvs puteti allege canapea dreapta sau radius, deasemni si modele unidirectionale. Daca sunteti in cautare de ceva interesant si nesatndart, atrageti atentia la coltar de tip asimetric.

Constructia canapelei de colt

Toate canapelele de colt le puteti conditionat desparti in doua categorii:
♦ Selectate. La aceste modele blocurile sunt unite, constructia lor nu permite despartirea acestora.
♦ Transformatoare. Forma carora o puteti schimba, dezunind, unind si rearanjind blocurile.

Canapelele de colt transformatoare, pretul  carora este putin mai mare , sunt foarte commode pentru cei care iubesc schimbarile. Cu aceasta mobile usor veti putea pregati camera la venirea oaspetilor sau pur si simplu sa reinoiti interiorul fara cheltuieli aditionale.

Fiind decisi sa cumparati coltare extensibile, trebuie sa aveti in vedere dimensiunile mobile. Decideti, unde veti pune canapeaua, pentru ce scop va fi utilizata. Pentru incaperile nestandarte si interierele neobisnuite mai bine faceti coltare la comanda.  Asa cum dvs veti primi Solutia exclusive a designerilor veti putea rational sa utilizati fiecare centimetru util al incaperii.