Dulapuri pentru dormitor la comanda in Chisinau MD

Dulapul  in dormitor - una dintre principalele atribute ale acestei camere: acesta nu ar trebui sa incarce spatiul, dar totodata acesta trebuie sa fie cit mai incapator pentru a pune in el haine, pantofi, accesorii, genti, lenjerie de pat si alte elemente. De aceea este foarte important sa alegeti corect  dulapurile simple si dulapul cupe in dormitor: de ele depinde  daca in viitor va veti confrunta cu problema depozitarii hainelor sau daca va fi comod si practic.

Tipuri de dulapuri pentru dormitor: Fiecare fata viseaza la  un dulap spatios, mare, dar alegerea este, de obicei, conditionata de spatiul disponibil in  camera: nu fiecare camera de dormitor permite sa amplasezi in ea un dulap de dimensiunea unei garderobe. Dar cu ajutorul solutiilor actuale, va puteti alege o optiune si sa primiti un dulap destul de incapator chiar intr-un apartament mai putin incapator.

Există următoarele tipuri:
♦ dulap incorporat;
♦ detasat.

Dulapurile pot fi, de asemenea, impartite in alte doua categorii, diferite ca forma: dulap in colt, liniar.
Cel mai clasic si cel mai vestit mod de stocare a unui loc de pastrare -este sa cumparati sifonier pentru dormitor  cu un design personalizat. Avantajele unui astfel de mobilier nu pot fi contrazise: dulapul e posibil sa-l deplasezi prin camera, peretii si tavanul nu vor fi deteriorate in timpul instalarii. Este de ajuns sa fie asamblat in camera si sa se aranjeze la peretele corespunzator . Printre principalele dezavantaje - spatiul interior redus: de regula, ele nu au dimensiuni impresionante.

Dulapurile incorporate  pentru dormitor au o mare popularitate. Ele se alipesc chiar de tavan sau podea, permitind astfel sa folositi fiecare metru patrat al incaperii. Spre deosebire de dulapurile detasate, dulapul incorporat este putin mai practic si mai incapator, inauntru acestuia puteti pune chiar si o oglinda cit si alte obiecte pentru comoditatea dvs.

Dulapul liniar la fel ca si dulapul cupe de colt in dormitor, poate fi incorporat cit si detasat. Avantajele celui liniar este spatiul interior disponibil, dulapul de colt este in primul rind destinat rezolvarii problemei spatiului si se potriveste pentru camerele mici. Totodata dulapul din colt incorporat este in stare sa fie si compact si incredibil de incapator pentru marimile sale.

Cum de comandat un dulap pentru dorimitor?

Sa cumparati dulapuri pentru dormitor puteti pe site-ul nostru sa alegeti modelele gata construite sau sa comandati o alta pregatire la profesionistii nostri. Specialistii nostri cu bucurie va vor ajuta sa alegeti marimile potrivite, tipul de material si sa elaborati parametrii interiori ai dulapului dupa dorinta dvs.