Paturi ieftine pentru dormitor in Chisinau MD

Cel mai important element al unui somn sanatos si deplin pentru odihna umana  este, desigur, patul. Acesta trebuie sa fie confortabil, suficient de mare, sa aiba o inaltime optima -  numai atunci va veti putea bucura de odihna din dormitor, iar in fiecare dimineata sa fiti activ si viguros. 

Elemente de structura a patului

Paturile  pentru dormitor sunt compuse , de regula, din următoarele elemente: -carcasa; cadru; saltea.
Cadrul este baza patului:
Include speteaza, capetele, piciorusele si scara. Patul poate fi foarte diferit -cu picioare si fara picioare ,cu o speteaza sau doua . Cadrul poate fi fixat de catre partea din spate sau poate fi fixat de piciorusele instalate sub el. Selectia modelului depinde in totalitate de dorinta dvs. Daca dvs nu veti putea gasi  o optiune potrivita, sau doriti sa obtineți un model unic, conceput special pentru dvs, oricind puteti achizitiona  paturi pentru dormitor la comanda.

De cadrul patului depinde in primul rind puterea acestuia. Versiunea standart este- doua placi paralele sau tuburi metalice, care sunt atasate la cadru si conectate intre ele prin intermediul unor sipci de lemn. Cantitatea acestora depinde de stabilitatea si fiabilitatea patului. Pentru a evita disconfortul spatelui dvs, trebuie sa aveti grija de densitatea si grosimea benzilor. Ca o regula generala, daca alegeti  astfel de paturi in Chisinau preturile la acestea vor fi substantial mai mari, insa aceasta va va permite sa  va mentineti sanatos si sa va simtiti bine.
Exista, de asemenea, un alt tip de cadru de pat - sinele se  monteaza nu perpendicular pe panourile laterale, dar sunt realizate in forma de gratie. Pentru aceast, acest  tip de cadru are  nevoie de o saltea ortopedica.

Exista numeroase stiluri in  care poate fi facut un pat: bordura poate fi decorata cu  o forjare frumoasa sau pusa in stil romantic  provans. Paturi in Moldova va pune la dispozitie o mare varietate de forme, dimensiuni si stiluri. Se priveste foarte bine in camera de dormit , paturile  in stiluri minimaliste - care contin un minim de piese, nu distrage atentia omului de la odihna si somn si permite concentrarea asupra detaliilor precum - pernele frumoase de interior sau accentele luminoase de pe perdele si covor.

Cum de efectuat comanda unui pat?

Sa comandati  paturi in Chisinau MD puteti  pe site-ul nostru. Noi va oferim o gama larga de paturi, care pot satisface orice cerinte si dorinte. Realizarea paturilor este realizata din materiale de cea mai inalta calitate si de incredere, iar expertii nostri va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita.