Mobila pentru dormitor


Mobila ieftina pentru dormitor in Chisinau MD

Dormitorul - o camera destinata strict pentru relaxare. Iar mobila ar trebui sa contribuie la acest lucru. In catalogul nostru veti putea sa alegeti toata mobila pentru dormitor.
Patul - principalul element cheie in dormitor
Primul lucru de care trebuie sa va preocupati este aranjarea dormitorului, aceasta este organizarea unui loc de somn confortabil . Deci, e timpul pentru a alege un pat!
In primul rind, patul ar trebui sa fie confortabil. De acesta depinde calitatea somnului dvs, si in cele din urma si starea dvs pe tot parcursul zilei. La alegerea unui pat ar trebui sa se acorde o atentie la urmatoarele criterii:
♦ Dimensiunile ideale;
♦ Durabilitate si siguranta carcasei;
♦ Un numar suficient de sindrile in baza: incepind cu 15 buc. pentru un pat de o persoana, 30 buc. –pat pentru o doua persoane;
♦ Speteaza confortabila;
♦ Saltea confortabila- care raspunde  preferintelor dvs privind rigiditatea  / moliciunea acestora;
♦ Prezenta sau absenta  sertarelor pentru lenjeria de pat.

Nu trebuie sa uitam ca dormitorul - nu este doar locul unde dormim , ci si un element central al interiorului camerei. Anume din aceasta cauza, nu in ultimul rind un rol important il joaca aspectul exterior al mobilei pentru dormitor.
O alternativa a patului poate deveni multi-functionalul set de dormitor. Aceasta este o solutie perfecta pentru o zona mai mica a camerei.

Alte piese de mobila pentru dormitor

Dulapuri, comode, mese de toaleta - toate acestea ajuta pentru a face camera dormitorului  una confortabila, functionala. In  dulap incape imbracamintea si lenjeria de pat, in comoda - lenjeria, pentru tot felul de maruntisuri sunt comode noptierele . Masa de toaleta devine un supliment elegant pentru interior. Este convenabil pentru a plasa produsele cosmetice, aici puteti pune un ceas, statuiete frumoase, o vaza cu flori si alte lucruri marunte pentru interior.

Unde putem comanda mobila pentru dormitor in Chisinau?

Daca sunteti in cautarea  mobilei pentru dormitor la preturi ieftine, puteti revizui catalogul nostru. Noi oferim o gama larga de mobila din MDF, PAL, furnir finit. Printre asortimentul nostru veti gasi paturi si seturi de dormitoare , dulapuri, comode, mese de cafea și alte piese de mobilier pentru dormitorul dvs. De asemenea, la noi veti putea comanda dormitoare dupa  proiectul dvs individual.
Pentru a comanda mobila pentru dormitor in Chisinau sau pentru mai multe informații, contactați-ne la telefon ori prin formularul de contact.