Scara exterioara de metal T-18

Scara  exterioara de metal  T-18
La comanda

Din cauza situației instabile, prețurile de pe site pot diferi într-o măsură mai mare sau mai mică de prețurile reale, vă rugăm să verificați prețul la managerii noștri, pentru aceasta ne puteți contacta în conformitate cu datele specificate în secțiunea „Contact”.

Scările metalice sunt cele mai comune structuri între podele în construcțiile private. Se disting prin rezistență ridicată, durată lungă de viață, rezistență la deteriorări mecanice și fluctuații de umiditate. Elementele din metal  nu scârțâie, nu ard și nu își schimbă forma în timp. Instalarea scarii este destul de simplă dacă aveți echipament de sudură și abilități de lucru, o puteți face singur.

Tipuri de structuri de scări Scări metalice diferă prin tipul de cadru de susținere: Instalarea unei scări metalice poate fi realizată prin sudare sau asamblare din părți individuale sau module întregi. Metalul structurii rămâne vizibil sau este căptușit cu lemn, MDF, laminat, plăci de clincher.

Următoarele cerințe sunt impuse pentru amenajarea scărilor după calcule ergonomice: lățime minimă de zbor - 900 mm; raportul optim între înălțimea treptei și adâncimea sa este de 1:2; latimea benzii de rulare - 220-300 mm; unghi de înclinare - 30°-45°; înălțimea gardului - 900-1200 mm.

Important.

Din motive de siguranță pentru copiii mici, distanța dintre stâlpii de balustradă sau balustrade nu trebuie să depășească 150 mm. Când instalați garduri, puteți furniza un al doilea rând de balustrade.

Echipa noastra produce scari metalice la comanda. În funcție de preferințele și solicitările individuale ale clienților.

Preturile sunt stabilite in functie de materialele selectate.

Spune-ne dacă te putem ajuta cu altceva!”

Spune-ţi opinia

Produse asemănătoare
Scara  exterioara de metal  T-10
La comanda

Nu puteți găsi?

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, utilizați căutarea rapidă

Aveți întrebări?

Utilizați apelul invers și vă vom suna înapoi în 5 minute

Aveți nevoie de un sfat?

Dacă vă este greu să faceți o alegere, scrieți-ne un e-mail

Trimite intrebare