Mobila pentru antreuMobila hol / Antreuri moderne la comanda in Chisinau MD

Antreul- locul unde ne adunam inainte de a pleca de acasa si si prima incapere in care intram la intoarcerea acasa. Este sala care creeaza prima impresie despre apartament invitatilor tai. Datorita alegerii corecte a mobilei, antreul nu va fi doar frumos, dar, deasemenea, si functional.

Cum sa alegem mobila in antreu?

Primul lucru la care ar trebui sa atrageti atentia  este functionalitatea mobilei. In apartamentele cu antreurile de dimensiuni mici, mereu este lipsa de spatiu, de aceea trebuie sa eliminati tot ce este de prisos si sa selectati numai  Mobila necesara pentru antreu. Daca este vorba de un dulap, atunci in el ar trebui sa fie rafturi suficiente  pentru incaltaminte, accesorii pentru cap , umerase pentru haine, cirlige pentru genti, umbrele si alte accesorii.

Mobila modulara pentru antreu rezolva problema  spatiului mic, o poti aranja si ca componente individuale in orice ordine. Pe multe dulapuri este oglinda, care deasemeni nu incurca pentru a-ti evalua aspectul exterior la iesirea din casa. In  plus, suprafata oglinzii extinde vizual spatiul. Util in antreu ar fi si un puf , sau o canapea mica, amenajata pentru asortarea cu stilul general. Intr-un astfel de mobilier este comod sa te incalti cit si sa pui gentile.

Dimensiunile antreului

Daca aveti un antreu de dimensiuni mici, atunci trebuie sa luati in considerare urmatoarele nuante:
♦ Intr-un antreu patrat este mai bine sa instalati modulele mobilei aparte, in diferite parti;
♦ Pentru camera ingusta va fi perfect  un dulap lung-cupe cu usi din oglinda;
♦ La determinarea dimensiunilor mobilei trebuie sa tineti cont de amplasarea unghiurilor, arcadelor, niselor;
♦ culori deschise ale mobilierului creste vizual camera;
♦ Mobilierul voluminos va fi greu de deplasat in timpul curateniei.

Culoare si stil

Mobila pentru antreu trebui sa fie combinata cu stilul  designului interior. Culoarea este selectata, in functie de propriile preferinte. Este important sa se ia in considerare modul in care mobilierul se va privi cu fonul finit. Impresionant arata si  produsele cu culori de contrast in raport cu peretii, in toate celelalte cazuri sunt selectate toate in acelasi ton de culoare
Antreuri in Chisinau la preturi ieftine puteti comanda la compania noastra. Noi va oferim o gama larga de mobilier de calitate, precum si  procesul de fabricatie a antreului la comanda.